Swanson´s Travel

Swanson´s Travel

Swanson´s Travel är Sveriges största researrangör till Amerika och har i år för tionde året i rad utsetts till Sveriges bästa specialistresearrangör. En utnämning som de med all rätt är väldigt stolta över. Vi har haft dem som kunder under många år och vi glädjer oss lika mycket som dem till deras framgångar.

Senaste projektet är ett uppslag i resemagasinet Vagabond och med temat ”Hela Södern med Swanson´s”. En stilren annons med utvalda bilder för att få känslan av resmålet. Låter lockande med bilpaketet ”Bluegrass & Bourbon Trail” där färden bl a går till Memphis, Nashville och Chattanooga. Musikrelaterade upplevelser och ett flertal besök på destillerier som t ex välkända Jack Daniels ingår i turen. För min del så är den musikaliska delen av turen extra intressant. Blues och jazz är top-of-the-top och att få uppleva det live är en dröm som gärna får bli sann.

Min ärade syster var i Nashville 1986 och deltog i en countryshow som sändes över hela USA. Undrar om någon minns henne där idag.....

swansons.se

fredag, 21 april 2017

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Adress

Besöksadress Södra Portgatan 28
Postadress Box 62, 283 21 OSBY

Tel vx 0479-160 71
Direkt Kjell 0479-432 971
Direkt Ida 0479-432 972

Följ oss